Politie doet onderzoek naar straatroof

Politie doet onderzoek naar straatroof

Geplaatst op 26 februari 2022, om 08:10 uur

Bergen op Zoom – De politie doet onderzoek naar een straatroof. Een 45-jarige Bergenaar werd aan de Plejadenlaan berooft en raakte daarbij lichtgewond.

Op vrijdag 25 januari rond 11.10 uur kreeg de politie een melding van een beroving. Een man werd daarbij berooft van enkele kostbaarheden. Ook raakte hij lichtgewond. Het slachtoffer kon een signalement geven. De dader zou een man zijn, tussen de 30-40 jaar oud, was licht getint, hij droeg een zwarte hoodie (trui), zwarte trainingsbroek en opvallende rode sportschoenen.

 

Op zoek

Agenten gingen op zoek naar de dader en er werd een Burgernet bericht verspreid door het Operationeel Centrum. De dader werd niet meer aangetroffen. Heeft u informatie voor ons? Of heeft u de beroving zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vermeld zaaknummer 2022050459.