Wie weet meer over een gewapende overval op een telefoonzaak aan de Franselaan?

Wie weet meer over een gewapende overval op een telefoonzaak aan de Franselaan?

Geplaatst op 23 februari 2022, om 16:57 uur

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een gewapende overval op een telefoonzaak aan de Franselaan. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Woensdagmiddag 23 februari omstreeks twee uur in de middag kreeg de politie een melding binnen van een gewapende overval op de winkel. Onder dreiging van een mes heeft een verdachte buit gemaakt. Het slachtoffer bleef gelukkig ongedeerd achter, maar is natuurlijk wel erg geschrokken.

Getuigen gezocht

De politie verzamelt op dit moment sporen, maar is op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident. Alle informatie over de verdachten of de overval zijn welkom. Heeft u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de onderstaande opties.

Signalement:

  • Man met donkere huidskleur
  • Donker gekleed
  • Capuchon op
  • Ongeveer 1,75 meter lang