Man aangehouden na schieten met alarmpistool uit woning

Man aangehouden na schieten met alarmpistool uit woning

Geplaatst op 23 februari 2022, om 09:21 uur

Bergen op Zoom – Een 30-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdag 22 februari gearresteerd nadat er een melding was binnengekomen dat hij met vermoedelijk een alarmpistool had geschoten. In de woning troffen agenten diverse wapens aan.

Omstreeks 17.00 uur kwam er een melding van getuige binnen dat een man vanuit een raam op een bovendieping van een woning aan de Korenbeursstraat met vermoedelijk een alarmpistool schoot en vuurwerk afstak. Agenten gingen ter plaatse en zijn de woning binnen gegaan. In de woning vonden de agenten een knalpistool met knalmunitie, een kruisboog, een balletjespistool, een stroomstootwapen en een mes. De wapens zijn in beslag genomen. De verdachte werd op het Korenbeursplein aangehouden en zit vast voor verhoor.