Automobilist onder invloed van drugs veroorzaakt ongeval op snelweg

Automobilist onder invloed van drugs veroorzaakt ongeval op snelweg

Geplaatst op 23 februari 2022, om 09:23 uur

Kruiningen – Een 54-jarige man uit Bergen op Zoom veroorzaakte dinsdagavond 22 februari een aanrijding op de A58 bij Kruiningen. Er raakte niemand gewond. De bestuurder bleek onder invloed van drugs.

De bestuurder reed met vermoedelijk hoge snelheid rond 20.15 uur tegen een auto aan. Beide bestuurders raakten niet gewond. Agenten namen bij de veroorzaker van de aanrijding een speekseltest af. De test gaf een positief resultaat op het gebruik van cocaïne en amfetamine. De man is aangehouden en meegenomen naar een politiebureau voor afname van een bloedproef en het opnemen van een verklaring. Hij kreeg een 24-uurs rijverbod opgelegd.