Kleine boodschap, grote straf

Kleine boodschap, grote straf

Geplaatst op 22 februari 2022, om 15:20 uur

Beverwijk – Maandagavond is een 30-jarige man door de politie op de Breestraat in Beverwijk betrapt toen hij stond te plassen op straat. Dit leverde hem, naast een waarschuwing voor het wildplassen, ook 41 dagen gevangenisstraf op die hij nog open had staan.

Rond 21:50 uur zagen agenten een wildplasser op de Breestraat. Toen ze hem aanspraken en zijn identiteit controleerden, bleek dat de man gesignaleerd stond. Hij was bij verstek veroordeeld en moest nog 41 dagen celstraf uitzitten voor een aantal diefstallen. Ook had hij meerdere boetes open staan.

De man zonder bekend woonadres is door de politie meegenomen en zal worden overgedragen aan de Dienst Justitiële Inrichtingen om zijn gevangenisstraf uit te zitten.

2022034783