Twee jonge verdachten aangehouden voor straatroof

Twee jonge verdachten aangehouden voor straatroof

Geplaatst op 19 februari 2022, om 10:30 uur

Tilburg – Woensdag 16 februari 2022 heeft er een straatroof plaatsgevonden in het Spoorpark. Vrijdag 18 februari 2022 zijn hiervoor twee verdachten aangehouden.

Woensdagavond rond 19.30 uur ontvingen agenten een melding dat een 14-jarige jongen beroofd zou zijn van persoonlijke spullen, mogelijk onder bedreiging van een vuurwapen. Het vermoeden bestond dat het slachtoffer zijn aanvallers zou kennen. Later blijkt dat er nog een tweede 14-jarige slachtoffer is.

Dankzij onderzoek van de recherche zijn er uiteindelijk twee verdachten aangehouden, een 15-jarige jongen en een 17-jarige jongen. De twee jongens zijn meegenomen naar een politiecel en worden verhoord.