Daders vluchten na gewapende overval op tankstation

Daders vluchten na gewapende overval op tankstation

Geplaatst op 19 februari 2022, om 10:30 uur

Fijnaart – Twee gemaskerde mannen hebben vrijdagavond 18 februari een gewapende overval op een tankstation aan de Parallelweg gepleegd. Er raakte niemand gewond.

De overval werd rond 21.00 uur gepleegd. Op dat moment waren geen klanten in de zaak aanwezig. De daders bedreigden een personeelslid met een mes. Ze vluchtten te voet langs de achterzijde van de bedrijfspanden, aan de Langeweg. De buit bestaat uit sigaretten en geld. De politie werd gewaarschuwd. In de omgeving werd tevergeefs naar de overvallers gezocht. Hierbij werd ook een politiehond ingezet.

Weet u meer over deze overval of de twee daders?

Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022044209.