Nieuwe aanhouding overval Eindhoven

Nieuwe aanhouding overval Eindhoven

Geplaatst op 17 februari 2022, om 13:45 uur

Eindhoven – We hebben een 47-jarige man uit Eindhoven aanhouden voor een overval op een hoogbejaarde man in zijn woning aan de Antwerpenlaan in Eindhoven. Vrij snel na de overval hebben we al een eerste verdachte aangehouden. Naar de tweede verdachte waren we nog op zoek.

De man werd overvallen op woensdagavond, 9 februari, aan de Antwerpenlaan in Eindhoven. De bewoner werd verrast door de twee verdachten en werd naar de grond gewerkt. Vervolgens haalden de mannen heel zijn huis overhoop en gingen er uiteindelijk vandoor met onder andere de auto van het slachtoffer.

Het slachtoffer raakte wonder boven wonder lichamelijk niet ernstig gewond. Maar hij is natuurlijk ontzettend geschrokken. Gelukkig konden we al snel een eerste verdachte aanhouden. De tweede man is deze week aangehouden. Hij zal morgen worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.