Twee mannen (41 & 37) aangehouden met gestolen gereedschap in auto

Geplaatst op 11 februari 2022 08:55 uur | Laatst bijgewerkt op 11 februari 2022 08:55

Rucphen – Op woensdag 9 februari zijn twee mannen aangehouden nadat er in hun auto gestolen gereedschap werd aangetroffen.

Tekst loopt door onder de advertentie

Rond 13.10 gaf de Politie op de A58 bij Rucphen de bestuurder van de auto een stopteken voor een controle. Als snel vonden de agenten een gripzakje met harddrugs wat de bijrijder bij zich had. Ook zagen de agenten gereedschap liggen dat vermoedelijk van diefstal afkomstig is.

Beide mannen van 41 en 37 jaar zijn aangehouden op verdenking van heling. Na onderzoek bleek dat de aangetroffen goederen inderdaad gestolen zijn. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek.