Politie zoekt dader van mishandeling in McDonalds

Politie zoekt dader van mishandeling in McDonalds

Geplaatst op 27 september 2024, om 14:52 uur

DEVENTER – Op 3 juli is een 19-jarige man uit Deventer mishandeld door een onbekende man in een fastfoodrestaurant aan de Grote Markt in Zwolle. Herken jij de verdachte? De politie vraagt om hulp.

Het incident begon toen twee jongemannen langs het slachtoffer en zijn vrienden liepen. Eén van hen maakte een kwetsende opmerking naar de vriendin van de 19-jarige. Toen hij het voor zijn vriendin opnam, ontstond een woordenwisseling. Hij gebaarde dat de man verder moest lopen, waarna de man hem ook beledigde en wegliep. Kort daarna kwam de kameraad van de man naar het groepje vrienden toe, ging achter het slachtoffer staan, en sloeg hem plotseling in het gezicht. Er volgde een vechtpartij waarbij het slachtoffer meerdere klappen kreeg. Een vriend trok hem weg, waarna de verdachte en zijn kameraad het restaurant verlieten.

Herken jij de verdachte? Bekijk de video en neem contact op met de politie als je hem herkent. Tips kunnen worden doorgegeven via het tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Je gegevens blijven volledig beschermd.