Man (26) ontvoerd: slachtoffer moest geld overmaken

Man (26) ontvoerd: slachtoffer moest geld overmaken

Geplaatst op 26 september 2024, om 11:39 uur

VEENENDAAL – In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 september is rond 01.45 uur een 26-jarige man uit Hoofddorp onder dwang ontvoerd bij de Bachlaan in Veenendaal.

Het 26-jarige slachtoffer zou ’s nachts een afspraak hebben bij de Bachlaan in Veenendaal. Toen de man rond 01.45 uur zijn auto in de straat parkeerde, werd hij direct door drie personen onder dwang van een op een vuurwapengelijkend voorwerp in zijn eigen auto getrokken en vastgebonden. De personen reden vervolgens naar een onbekende locatie, waar het slachtoffer een tijdlang werd gedwongen om geld over te maken. Enkele uren later, rond 05.15 uur werd de man op de onbekende locatie vrijgelaten.

Signalement
De politie doet onderzoek naar de zaak en komt graag in contact met mensen die mogelijk wat hebben gezien van het incident. Ook camerabeelden uit de buurt van de Bachlaan zijn bruikbaar voor het onderzoek.

De auto waarin de verdachten met het slachtoffer reden was een Volkswagen polo, zwart van kleur. De drie verdachten zouden allen gezichtsbedekking dragen, volledig in het zwart gekleed zijn met zwarte handschoenen en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich dragen.