Bewoner gewond bij woningoverval: politie zoekt man met pleister op het hoofd

Bewoner gewond bij woningoverval: politie zoekt man met pleister op het hoofd

Geplaatst op 25 september 2024, om 20:54 uur

WIJNANDSRADE – Woensdagavond om ongeveer 19:45 uur ontving de meldkamer van de politie een melding over een woningoverval in Wijnandsrade. Een bewoner van een woning aan de Hellebroekerweg is overvallen en gewond geraakt. De verdachte is gevlucht.

Bij de overval is door de verdachte geslagen met een voorwerp dat op een wapen lijkt. De bewoner is gewond geraakt en ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement
De verdachte is gevlucht. Het signalement van de verdachte is bekend en luidt als volgt: een man, rond de 30 jaar oud en 1.60 meter lang. Hij heeft een slank postuur en droeg een donkere jas met capuchon. Opvallend detail: de verdachte heeft een pleister op zijn hoofd. Ziet u deze verdachte? Bel dan direct 112!

De politie heeft deze zaak in onderzoek. Op de locatie wordt door de recherche en Forensische Opsporing onderzoek gedaan. Ook een buurtonderzoek wordt verricht. Heeft u meer informatie of camerabeelden? Deel dit met ons! Dat kan via 0900-8844, anoniem via M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000 of via het onderstaande formulier.