Fietsster (69) overleden na botsing met bromfietser

Fietsster (69) overleden na botsing met bromfietser

Geplaatst op 22 september 2024, om 18:20 uur

WILHELMINADORP – Een 69-jarige vrouw uit Goes is overleden nadat zij vrijdagmiddag 20 september 2024 op de Katseveerweg betrokken was bij een verkeersongeval.

Vrijdagmiddag rond 13.30 uur kreeg de politie een melding dat er een bromfietster gevallen zou zijn op de ventweg van de N265. Ter plaatse bleek het niet te gaan om een vrouw op een bromfiets en ook niet om een valpartij, maar om een aanrijding. Bij die aanrijding waren een man op een brommer en een vrouw op een fiets betrokken. De bromfietser is een 54-jarige man uit Goes, de fietster een 69-jarige vrouw uit Goes.

Overleden
De vrouw is door de aanrijding ten val gekomen en daarbij ernstig gewond geraakt. Twee huisartsen hebben zich in eerste instantie over het slachtoffer ontfermd. Ambulancepersoneel en medewerkers van het Mobiel Medisch Team hebben de zorg voor de vrouw daarna overgenomen. Vervolgens is het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Helaas heeft alle hulp niet mogen baten en is het slachtoffer alsnog overleden.

Onderzoek nog gaande
De politie doet nog onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Dit onderzoek is nog niet afgerond. Agenten hebben onder andere met getuigen gesproken. Ook is er technisch onderzoek aan de bromfiets verricht. De bromfietser heeft bovendien meegewerkt aan een blaastest en een speekseltest. Hij bleek niet onder invloed te zijn.