Mark B (56) aangehouden na urenlange zoektocht

Mark B (56) aangehouden na urenlange zoektocht

Geplaatst op 13 augustus 2024, om 12:35 uur

GRONINGEN – De politie is op zoek naar de 56-jarige Mark B, die mogelijk betrokken is bij het overlijden van een vrouw die dinsdagochtend onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen in een woning aan het Linnaeusplein in Groningen. De man en vrouw kenden elkaar.

Dinsdagochtend is in een woning aan het Linnaeusplein in Groningen een overleden persoon aangetroffen, het gaat om een 58-jarige vrouw uit Groningen. De politie doet onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden, dat inmiddels wordt behandeld als een geweldsmisdrijf.

De politie is direct een onderzoek gestart naar het overlijden van de vrouw en de omstandigheden waaronder dit is gebeurd. Dit omvat onder andere forensisch onderzoek in de woning en buurtonderzoek.

In Vries (Drenthe) heeft de politie gezocht naar de 56-jarige Mark uit Groningen, die mogelijk betrokken is bij het overlijden van de vrouw. De man werd dinsdagochtend om 07:20 uur voor het laatst gezien bij een pinautomaat aan de Oosterhamrikkade in Groningen. Hij droeg toen een blauw T-shirt met lichte opdruk, een donkere lange broek en witte schoenen. Hij vertrok op een scooter, die later in de omgeving van Vries werd gevonden. Het is onbekend hoe hij zich op dit moment verplaatst.

De politie heeft in de omgeving gezocht met helikopters en speurhonden, en het gebied ruim afgezet. De man is nog niet aangetroffen en de politie zet de zoektocht voort.

Foto: NoorderNieuws