Meisje (14) aangerand door vier jongens in park

Meisje (14) aangerand door vier jongens in park

Geplaatst op 12 augustus 2024, om 14:13 uur

AMSTERDAM – Op donderdagavond 18 juli vond er een schokkend incident plaats in Park Frankendael in Amsterdam-Oost. Een minderjarig meisje werd rond 20.30 uur het slachtoffer van een ernstige aanranding. De politie is dringend op zoek naar getuigen of mensen die in het bezit zijn van camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek.

Het slachtoffer liep door het park toen ze werd aangesproken door een groep van vier jongens, die op twee fatbikes reden. Wat begon als een kort gesprek, escaleerde snel toen de jongens haar vastpakten en aanrandden. Tijdens het incident werd het meisje op de grond geduwd. Kort daarna renden de jongens verder het park in, mogelijk omdat ze iemand hoorden of zagen naderen.

Signalement van de verdachten:

Verdachte 1: Een man van Noord-Afrikaanse afkomst, tussen de 16 en 18 jaar oud, gekleed in een donkerblauw trainingspak van het Franse voetbalteam Paris Saint Germain.

Verdachte 2: Een man van Noord-Afrikaanse afkomst, tussen de 16 en 18 jaar oud, met zwart krullend haar, gekleed in een zwarte hoodie.

Verdachte 3: Een man van Noord-Afrikaanse afkomst, tussen de 16 en 18 jaar oud, gekleed in een zwart vest van het merk Nike.

Verdachte 4: Een man van Noord-Afrikaanse afkomst, tussen de 16 en 18 jaar oud.

De politie is vastberaden om de daders van deze gewelddadige aanranding op te sporen en roept iedereen op die mogelijk iets gezien of gehoord heeft, zich te melden. Bent u getuige geweest van het incident, of beschikt u over camerabeelden uit de omgeving van Park Frankendael die relevant kunnen zijn? Neem dan alstublieft contact op met de recherche via telefoonnummer 0900-8844. Uw informatie kan cruciaal zijn voor het onderzoek.