Meisje (13) zwaargewond bij aanrijding, automobilist rijdt door

Meisje (13) zwaargewond bij aanrijding, automobilist rijdt door

Geplaatst op 11 augustus 2024, om 16:07 uur

MAASSLUIS – Zondagmiddag raakte een 13-jarig meisje zwaargewond na een aanrijding op een zebrapad op de Industrieweg. De automobilist die haar aanreed, is na het incident doorgereden. Het meisje werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats even voor 13:30 uur. Terwijl het meisje het zebrapad wilde oversteken, werd ze door een passerende auto geraakt. De impact van de aanrijding veroorzaakte ernstige verwondingen; het meisje had veel pijn en bloedde. Omstanders verleenden onmiddellijk eerste hulp en belden alarmnummer 112.

Na de eerste behandeling ter plaatse is het meisje met spoed overgebracht naar het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam voor verdere medische zorg. De politie heeft de Industrieweg afgezet voor een sporenonderzoek en heeft gesproken met verschillende getuigen. Een getuige heeft het kenteken van de vluchtende auto genoteerd en doorgegeven aan de politie. Het onderzoek naar de identiteit van de automobilist en de toedracht van het ongeval is nog gaande.