Politie zoekt naar fatbiker die doorreed na ongeluk - 112 Nederland

Politie zoekt naar fatbiker die doorreed na ongeluk

Geplaatst op 14 oktober 2024, om 18:43 uur

COEVORDEN – Op woensdagavond, vorige week, tussen 21.30 en 22.00 uur, heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een fatbike. Dit ongeval vond plaats op het Alte Picardiekanaal in Coevorden, ter hoogte van de houten brug tussen de wijken De Heege en Pikveld.

De fietser werd door de impact van de fatbike van zijn fiets geslingerd en kwam op de grond terecht. Hij bleef enkele minuten liggen, totdat een voorbijganger te hulp schoot. De bestuurder van de fatbike, die vanaf de Nordhornerstraat kwam, reed na het incident door in de richting van de onderdoorgang van de rondweg. Waar deze daarna heen is gegaan, is onbekend. De fietser liep bij het ongeval ernstig letsel op, waaronder een gebroken linker bovenbeen en een gebroken linker enkel. Het is nog onduidelijk of hij in de toekomst weer normaal zal kunnen lopen.

De politie doet een oproep aan getuigen die iets gezien of gehoord hebben, of die mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden van het incident in de omgeving van het Alte Picardiekanaal.

Foto: NoorderNieuws