18-jarige zwaar mishandeld door twee onbekenden - 112 Nederland

18-jarige zwaar mishandeld door twee onbekenden

Geplaatst op 12 oktober 2024, om 13:03 uur

SLUIS – Vrijdagavond is een 18-jarige man uit België zwaar mishandeld door twee verdachten. Het slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft één verdachte, een 26-jarige man uit Sluis, aangehouden.

De verdachte gebruikte een slagwapen bij de aanval, maar de precieze aanleiding van de mishandeling is nog onbekend. Tijdens de aanhouding verzette de verdachte zich heftig en wist tijdelijk uit de politieauto te ontsnappen. Dankzij de hulp van omstanders kon hij opnieuw worden ingerekend. Een agent had zijn stroomstootwapen bij de hand, maar hoefde het uiteindelijk niet te gebruiken.

Een familielid van het slachtoffer bemoeide zich met de arrestatie en werd ook aangehouden. Deze persoon is niet meegenomen naar het politiebureau, maar moet zich later melden. De tweede verdachte van de mishandeling is nog voortvluchtig, ondanks een zoekactie door politieagenten en een diensthond in een woning aan de Kaai.

De politie roept getuigen op om informatie over de mishandeling of de verblijfplaats van de tweede verdachte te delen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.