BEELDEN: Jongeren filmen hoe ze door Efteling-attractie Danse Macabre lopen, terwijl die nog niet open is - 112 Nederland

BEELDEN: Jongeren filmen hoe ze door Efteling-attractie Danse Macabre lopen, terwijl die nog niet open is

Geplaatst op 9 oktober 2024, om 11:33 uur

KAATSHEUVEL – Een video waarin twee jongens door de nog niet geopende Efteling-attractie Danse Macabre lopen en het decor aanraken, is viraal gegaan op het sociale platform X. In de video zijn de jongens te zien terwijl ze decorstukken van de attractie, waaronder een bokachtig duivelsfiguur, aanraken. Dit is opvallend omdat de attractie nog niet voor publiek toegankelijk is.

Efteling-woordvoerder Steven van Gils heeft bevestigd, tegenover het AD, dat de jongens geen toestemming hadden om op deze locatie te zijn. De Efteling onderzoekt momenteel wie deze personen zijn en hoe ze toegang hebben gekregen. Hoewel er gelukkig niets beschadigd is, wordt er ook gekeken naar wanneer het incident precies heeft plaatsgevonden.

De nieuwe attractie Danse Macabre is pas op 26 en 27 oktober exclusief toegankelijk voor Premium-abonnees van het park, gevolgd door speciale previews op 28 en 30 oktober, voordat de attractie op 31 oktober officieel voor alle bezoekers wordt geopend.

(Video start na de advertentie)