UPDATE: Poes Mickey werd op klaarlichte dag ontvoerd, politie komt dader op het spoor en brengt goed nieuws

UPDATE: Poes Mickey werd op klaarlichte dag ontvoerd, politie komt dader op het spoor en brengt goed nieuws

Geplaatst op 7 oktober 2024, om 11:08 uur

ROZENBURG – De ontvoerde poes Mickey is weer veilig terug bij haar eigenaar in Rozenburg. De politie vond de zesjarige, aan één oog blinde kat terug in Rotterdam. Eigenaresse Miranda van Weel sprak haar blijdschap uit: “We zijn zo blij, we kunnen ons geluk niet op.”

Mickey werd afgelopen zaterdag ontvoerd door drie onbekende personen op de Esdoornlaan in Rozenburg. Volgens getuigen stapte een man uit een auto, lokte de kat, tilde haar op en reed weg. Beelden van de auto werden breed gedeeld op sociale media, wat leidde tot nieuwe informatie over het voertuig.

De politie wist de auto te traceren in Schiedam dankzij een tip en volgde de bestuurder naar een woning in Rotterdam-Delfshaven, waar Mickey in goede gezondheid verbleef. Het dier ontsnapte kort, maar eigenaresse Miranda, die door de politie was ingeschakeld, kon haar gelukkig vangen.

Mickey mankeerde niets en is inmiddels herenigd met haar tweelingzusje Blacky, die onrustig was sinds de verdwijning. Volgens de politie lijken de daders geen kwade bedoelingen te hebben gehad.

Beelden: Facebook

(Video start na de advertentie)