Video-update – Dode man op straat gevonden in plas bloed na brand in woning

Video-update – Dode man op straat gevonden in plas bloed na brand in woning

Geplaatst op 25 september 2024, om 11:44 uur

EINDHOVEN – In Eindhoven is aan het eind van de ochtend brand ontstaan in een woning, maar de situatie werd alarmerender toen hulpdiensten een zwaar gewonde man vonden die onder het bloed lag voor de woning. De man had zich niet goed gevoeld en was op zoek naar hulp bij buren, waarbij hij veel bloed verloor en zelfs overgaf. De man zakte in elkaar voordat hulp kon worden geboden.

Ondertussen was er een kleine brand in de woning ontstaan, hoewel het onbekend is of dit verband hield met de man die naar buiten was gelopen terwijl er misschien iets op het vuur stond. De brandweer arriveerde om het vuur te blussen en plaatste schermen op om de bebloede man uit het zicht van omstanders te houden. De hulp mocht niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke.

De recherche is ter plaatse om de situatie te onderzoeken en om de doodsoorzaak vast te stellen, met een arts aanwezig voor de nodige medische vaststellingen. Volgens omstanders was de man al langere tijd ziek, maar het is nog niet duidelijk of dit de oorzaak van zijn dood is.

(Video start na de advertentie)