Vrouwen aangerand bij Damloop By Night, dader (55) door politie getaserd

Vrouwen aangerand bij Damloop By Night, dader (55) door politie getaserd

Geplaatst op 22 september 2024, om 14:56 uur

ZAANDAM – Tijdens het sfeervolle evenement Dam-by-Night ging alles gezellig en gemoedelijk, totdat in het horecagebied een verontrustende situatie ontstond. Verschillende dames meldden aan de politie dat ze door een onbekende man in hun billen waren geknepen. De politie nam de meldingen serieus en verzamelde een signalement van de verdachte. Niet veel later wisten agenten de man op basis van die omschrijving te lokaliseren.

Een van de slachtoffers had inmiddels aangifte gedaan, waardoor de politie de verdachte kon aanhouden. Maar de situatie nam een onverwachte wending toen de man, terwijl de agenten zijn arrestatie aan het voorbereiden waren, besloot op de vlucht te slaan. Zijn ontsnappingspoging werd echter snel beëindigd. De man kreeg een schok toen hij door de agenten werd getaserd. Met twee stroomdraadjes in zijn lichaam werd zijn wilde avond plotseling heel wat minder leuk, en hij eindigde zijn nacht in de cel.

De politie roept nu andere slachtoffers op om zich te melden, zodat er een sterkere zaak tegen de man kan worden opgebouwd. Heb jij ook een vervelende ervaring gehad tijdens Dam-by-Night? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vermeld procesnummer PL1100-2024210813.