VIDEO: Peperdure Porsche crasht op snelweg, vrouw met kind slaan op de vlucht

VIDEO: Peperdure Porsche crasht op snelweg, vrouw met kind slaan op de vlucht

Geplaatst op 18 september 2024, om 07:41 uur

ZWANENBURG – De politie is een onderzoek gestart naar een aanrijding op de A9, waarbij een sportwagen betrokken was. Het incident vond dinsdagavond rond 21.00 uur plaats ter hoogte van Zwanenburg. Na de crash stapten de inzittenden van de sportwagen in een ander voertuig en reden weg.

Een tweede voertuig was eveneens betrokken bij de aanrijding. De bestuurder van dit voertuig is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. In de sportwagen zaten meerdere personen, waaronder een kind en vermoedelijk een man. De politie heeft vastgesteld dat de sportwagen waarschijnlijk werd bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Amersfoort. Later op de avond sprak de politie met de vrouw en het kind, waarna beiden naar het ziekenhuis werden vervoerd voor controle.

De derde inzittende, vermoedelijk een man, is nog niet door de politie gesproken. Wel is contact geweest met de bestuurder van het voertuig dat de inzittenden van de sportwagen heeft opgehaald.

De politie doet verder onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Ook (dashcam)beelden van het incident kunnen worden gedeeld via www.politie.nl/upload of door te bellen met 0900-8844. Verdere verhoren van de betrokkenen zullen later plaatsvinden.

Foto’s: Mizzle Media / Mexx van der Lieuw

(Video start na de advertentie)