Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval met krantenbezorgster (62)

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval met krantenbezorgster (62)

Geplaatst op 13 september 2024, om 17:45 uur

JISTRUM – Woensdagochtend heeft er op de Rijksstraatweg (N355) bij Jistrum in de vroege uren een tragisch ongeval plaatsgevonden, waarbij een voetganger door een auto is aangereden en om het leven is gekomen. Was u getuige van dit ongeval en heeft u nog niet met de politie gesproken? De politie komt graag met u in contact.

Rond 06:25 uur, ter hoogte van hectometerpaal 17.0, werd een voetganger geraakt door een auto, waarbij de 62-jarige vrouw uit de gemeente Tytsjerksteradiel ernstig gewond raakte. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar helaas mocht alle hulp niet meer baten.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval en heeft al meerdere getuigen gesproken. Echter, de politie wil graag nog in contact komen met mensen die het ongeval hebben zien gebeuren, meer informatie hebben over de toedracht, of beeldmateriaal bezitten van het incident of de aanloop ernaartoe. Heeft u relevante informatie of beelden? Neem dan alstublieft contact op met de politie.

Foto’s: NoorderNieuws