VIDEO: Arrestatieteam doet inval bij wapenhandelaar Jan B.

VIDEO: Arrestatieteam doet inval bij wapenhandelaar Jan B.

Geplaatst op 10 juli 2024, om 10:39 uur

HULTEN – Een zwaarbewapend arrestatieteam heeft woensdagochtend een inval gedaan bij een pand aan de Hulteneindsestraat in Hulten.

Tijdens de inval is volgens een omstander een verdachte aangehouden. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om Jan B. De politie is met veel agenten ter plaatse en bezig met de doorzoeking van het terrein, de stacaravan en de schuur.

Jan B. is in het verleden meerdere keren met politie en justitie in aanraking geweest. Een van zaken was toen in 2015 Jan B. de burgemeester van Gilze-Rijen had bedreigd, hij zou gewapend met Kalasjnikovs en handgranaten naar het gemeentehuis gaan. Ook werd er ooit een drugslab op het terrein gevonden.

Wat de reden van deze inval is, is nog onbekend.