Man (27) overleden na mishandeling, verdachte spoorloos

Man (27) overleden na mishandeling, verdachte spoorloos

Geplaatst op 9 juli 2024, om 14:19 uur

ROTTERDAM – Een 27-jarige Rotterdammer raakte maandagavond ernstig gewond bij een mishandeling op de De Klerkstraat in de Rotterdamse wijk Prins-Alexander. Hij werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis waar hij vanmorgen vroeg aan zijn verwondingen overleden. Er is nog niemand aangehouden.

Maandagavond even na 22.30 uur werd het alarmnummer gebeld vanwege een mishandeling waarbij een man ernstig gewond was geraakt. Hulpverleners vonden de man in zorgwekkende toestand liggend op de grond. In eerste instantie leek het op een steekincident, maar op basis van de eerste bevindingen van het onderzoek kan nog niet worden geconcludeerd dat er daadwerkelijk is gestoken. Nader onderzoek moet dit uitwijzen.

De mishandeling vond plaats op een parkeerplaats op de De Klerkstraat. Bij de mishandeling zijn mogelijk meerdere personen betrokken Deze zijn weggevlucht. Ondanks een zoeking in de omgeving zijn deze verdachten niet meer aangetroffen. Er is nog niemand aangehouden. Een politie-onderzoek is gestart. Er is onder andere sporenonderzoek verricht door de Forensische Opsporing en er zijn getuigen gehoord.