Gewonde bij steekpartij: politie zoekt twee verdachten

Gewonde bij steekpartij: politie zoekt twee verdachten

Geplaatst op 7 juli 2024, om 16:24 uur

AMSTERDAM – Bij een steekpartij aan de Koornhorst in Amsterdam Zuidoost is vanmiddag een gewonde gevallen. Het incident vond plaats vlak bij een appartementencomplex met seniorenwoningen. Een traumahelikopter landde ter plaatse en de politie is in de buurt op zoek naar de verdachten.

Rond 15.00 uur kreeg de politie een melding van de steekpartij bij het seniorencomplex Koornhorst. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, maar over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend, aldus een woordvoerder van de politie.

De politie is op zoek naar twee verdachten. De eerste verdachte is een donkergetinte man met een fors postuur, gekleed in een zwarte jas met strepen. De tweede verdachte is ook donkergetint en droeg een blauw-witte jas en had een blauwe Albert Heijn-tas bij zich.

Foto: Mizzle Media / Mexx van der Lieuw