Auto ramt boom: vier gewonden

Auto ramt boom: vier gewonden

Geplaatst op 7 juli 2024, om 21:36 uur

ELST – Aan de Logtsestraat in het Gelderse Elst heeft rond 20.00 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij vier gewonden zijn gevallen.

Het voertuig kwam uit de richting van de doorgaande weg tussen Elst en Valburg en reed het buitengebied van Elst in. In de eerste bocht verloor de bestuurster de controle over het stuur, waarna de auto frontaal tegen een boom botste en omgekeerd in een sloot tot stilstand kwam.

De hulpdiensten rukten massaal uit voor het incident. Zeker vier ambulances, een traumahelikopter, meerdere politiewagens en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

De brandweer bevrijdde vier personen uit het voertuig, die allen met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. Hierdoor blijft de weg tot zeker 22.30 uur afgesloten voor verkeer.