Vrouw springt uit raam tijdens woningoverval en raakt gewond

Vrouw springt uit raam tijdens woningoverval en raakt gewond

Geplaatst op 5 juli 2024, om 19:00 uur

ROTTERDAM – Twee mannen, van wie een met een mes, drongen rond 17.00 uur een woning aan de Boezemkade binnen. Zij bedreigden de aanwezigen. Een vrouw schrok zo dat ze uit het raam sprong. Zij raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Een van de verdachten kon direct worden aangehouden.

Toen de mannen naar binnen kwamen, dreigen zij gelijk met een mes. Zij wilden geld. De drie aanwezige vrouwen schrokken natuurlijk enorm. Een van hen sprong uit het raam en raakte daarbij gewond aan haar been. Toen de mannen hun buit binnen hadden, gingen ze er weer vandoor. Een van hen kon al snel door gewaarschuwde agenten worden aangehouden. Naar de ander wordt gezocht.

De gewonde vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek naar de overval loopt.