30-jarige verdachte opgepakt na dood vrouw (67)

30-jarige verdachte opgepakt na dood vrouw (67)

Geplaatst op 4 juli 2024, om 09:45 uur
ZWOLLE – Woensdagavond heeft de politie een 30-jarige man aangehouden in verband met de zaak van de vrouw die eerder deze week zwaargewond werd aangetroffen op een parkeerplaats in Zwolle. Dit meldt de politie Overijssel op X.

De 67-jarige vrouw werd dinsdag rond 14.00 uur gevonden op een parkeerplaats tussen de Nicolaihof en Lortzinghof in de wijk Holtenbroek. Hulpdiensten konden haar niet meer redden en ze overleed ter plaatse.

Aanvankelijk reageerde de politie op een melding van een steekpartij. Ter plaatse vonden agenten de vrouw. Vermoedend dat het om een misdrijf ging, riep de politie getuigen op zich te melden. De 30-jarige verdachte is gearresteerd en zit vast. Het onderzoek is nog gaande.