Man met hamer berooft tandarts van Rolex

Man met hamer berooft tandarts van Rolex

Geplaatst op 3 juli 2024, om 19:50 uur

BREDA – Bij een tandartspraktijk aan de Haagweg vond dinsdagochtend 2 juli een beroving plaats. De dader, die zich voordeed als patiënt, dreigde met een hamer en eiste zijn Rolex horloge. Met de waardevolle zilveren Rolex type Dytona als buit ging de dader er vandoor. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 11.30 uur liep de dader de wachtruimte binnen, nadat hij als nieuwe patiënt een afspraak had gemaakt vanwege kiespijn. Hij meldde zich bij de balie en nam vervolgens plaats. Kort daarna mocht hij met de tandarts meelopen naar de behandelruimte. Hier haalde de man ineens een hamer tevoorschijn en bedreigde de tandarts. Hij eiste zijn zilveren Rolex type Dytona en ging er vervolgens vandoor. Het slachtoffer volgde de dader zag hem wegrennen richting de Verbeetenstraat. Hier sprong de dader bij iemand achterop een kleine, donkere scooter en reed weg richting de Scheldestraat. De politie startte direct een onderzoek. Agenten hielden een buurtonderzoek en kijken naar mogelijke camerabeelden in de omgeving.

Heeft u iets gezien?
De dader is een donkergetinte man van ongeveer 28 jaar, 1,95 meter lang en was slank. Hij had kort donker haar en droeg een blauwe regenjas, donkergrijze joggingbroek en sportschoenen.

Foto ter illustratie