Scooterrijdster (18) overlijdt aan gevolgen van aanrijding

Scooterrijdster (18) overlijdt aan gevolgen van aanrijding

Geplaatst op 2 juli 2024, om 11:48 uur

LINNE – Een 18-jarige bestuurster van een scooter die op 16 juni op de rotonde aan de Rijksweg ter hoogte van de Veestraat in Linne door een personenauto werd aangereden is afgelopen weekend aan haar verwondingen overleden.

De vrouw reed omstreeks 02:20 uur over de rotonde van de Rijksweg ter hoogte van de Veestraat. Daar werd zij aangereden door een personenauto. Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto, een 18-jarige man uit de gemeente Roermond, werd aangehouden. Afgelopen weekend overleed het slachtoffer aan haar verwondingen. Het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding is nog in volle gang.