Ongeval Baarle-Nassau eist een tweede leven, vrouw (24) overleden

Ongeval Baarle-Nassau eist een tweede leven, vrouw (24) overleden

Geplaatst op 2 juli 2024, om 16:45 uur

BAARLE – NASSAU – Het ongeval dat zaterdagnacht op de Boshovenring in Baarle-Nassau plaatsvond, heeft een tweede leven geëist. Een 24-jarige vrouw uit België is aan haar verwondingen bezweken. Eerder kwam bij het zelfde ongeval een 41-jarige vrouw uit het Belgische Minderhout om het leven.

De 24-jarige vrouw zat in een auto die op de Boshovenring tegen een stilstaande wagen botste. Ze werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, waar ze zondag overleed, meldt de politie. Het ongeval, waarbij twee voertuigen betrokken waren, vond plaats rond kwart voor twaalf ’s avonds.

De auto waarin de 41-jarige vrouw met nog vier anderen zat, reed over de Boshovenring vanuit België richting Breda. De auto werd op de rijbaan stilgezet, waarna de 41-jarige vrouw uitstapte. Op dat moment naderde een andere auto op dezelfde rijbaan, die de stilstaande wagen niet meer kon ontwijken en er achterop botste. De politie onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeluk.

Foto’s: Jeroen Stuve