Man vindt koningspython van anderhalve meter achter radiator

Man vindt koningspython van anderhalve meter achter radiator

Geplaatst op 30 juni 2024, om 11:41 uur

DEN HAAG – Zaterdagavond kreeg een man uit de Professor Kaiserstraat in Den Haag de schrik van zijn leven. Terwijl hij rustig televisie zat te kijken, hoorde hij opeens geritsel. Achter de radiator trof hij een anderhalve meter lange koningspython aan, meldt Omroep West.

De man belde onmiddellijk de politie, die vervolgens de dierenambulance inschakelde. Een medewerker van de dierenambulance wist met een speciale klem de slang achter de radiator vandaan te halen en in een ton te stoppen. Het is een wurgslang, dus je moet heel goed uitkijken dat je hem van je afhoudt,” vertelde de medewerker aan Omroep West.

Omdat de slang geen chip had, is het niet bekend waar het dier vandaan komt. De python is overgebracht naar een speciale opvang.