Meisje (14) op fiets gewond na aanrijding, motorrijder onder invloed van drugs

Meisje (14) op fiets gewond na aanrijding, motorrijder onder invloed van drugs

Geplaatst op 28 juni 2024, om 11:03 uur

AXEL – Bij een aanrijding op de Kanaalkade is donderdagavond 27 juni een 14-jarig meisje uit Axel gewond geraakt. Ze zat op de fiets toen ze geraakt werd door een motorrijder. De 45-jarige man, ook uit Axel, is aangehouden.

De aanrijding gebeurde rond 19.00 uur. De motorrijder reed over de Kanaaldijk richting de Oranjestraat. Het meisje reed op haar fiets over de Ruyterstraat in de richting van de Kanaalkade. Toen zij overstak werd ze aangereden door de motor.

Het meisje viel van haar fiets en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De 45-jarige bestuurder van de motor is aangehouden omdat uit een eerste test bleek dat hij waarschijnlijk onder invloed was van drugs. Hoe de aanrijding kon gebeuren wordt nog onderzocht.