Jongetje (7) verdronken tijdens klassen uitje naar De Mosten

Jongetje (7) verdronken tijdens klassen uitje naar De Mosten

Geplaatst op 27 juni 2024, om 21:07 uur

BELGIE – Donderdagnamiddag werd een 7-jarige jongen van een school uit Antwerpen als vermist opgegeven op het recreatiedomein De Mosten. Korte tijd later werd hij in het water teruggevonden. Reanimatie mocht helaas niet meer baten.

Toen de klas werd samengeroepen, bleek een van de kinderen te ontbreken, meldt Het Laatste Nieuws. Rond 15 uur kregen politie en brandweer de melding van de vermiste jongen. Na een korte zoektocht vonden de hulpdiensten van De Mosten hem in het water en begonnen met reanimatie, maar het jongetje overleed ter plaatse.

Vanwege het incident is de zwemplas vrijdag dicht voor bezoekers. Getuigen zijn opgevangen door slachtofferhulp.