Hulpdiensten zoeken massaal naar ‘vermiste vrouw’ bij zwemplas, maar ze blijkt gewoon in de zon te liggen

Hulpdiensten zoeken massaal naar ‘vermiste vrouw’ bij zwemplas, maar ze blijkt gewoon in de zon te liggen

Geplaatst op 27 juni 2024, om 20:47 uur

VLIJMEN – De hulpdiensten rukten rond 14.40 uur massaal uit naar het Engelermeer nabij Vlijmen. Personen sloegen alarm bij het nudistenstrand toen een vrouw onvindbaar was en er werd gevreesd dat ze mogelijk onder water was verdwenen.

Een duikteam en twee brandweerboten zochten op de plas, terwijl een politiehelikopter enige tijd boven het water hing om vanuit de lucht te zoeken. Twee ambulances stonden standby. Na ongeveer anderhalf uur werd de vrouw al zonnend op het strand aangetroffen.

De hulpdiensten konden daarop hun actie afronden.

Foto’s: Bart Meesters