Verstandelijk beperkte man (37) uit Zwammerdam vermist

Verstandelijk beperkte man (37) uit Zwammerdam vermist

Geplaatst op 25 juni 2024, om 22:32 uur

ZWAMMERDAM – De 37-jarige Edwin Verlaan, die het syndroom van Down heeft, wordt sinds dinsdagmiddag vermist in Zwammerdam. Hij vertrok vanaf zorginstelling Ipse de Bruggen op zijn blauwe driewieler en is sindsdien spoorloos. Zijn moeder, Bianca, doet een dringende oproep om naar hem uit te kijken.

Edwin is ongeveer 1,20 meter groot en droeg een rode Ajax-pet, een groen legerkleurig T-shirt, een korte spijkerbroek, en een bril. Zijn blauwe driewieler is inmiddels gevonden, maar Edwin zelf is nog vermist. Het vermoeden bestaat dat hij met de trein naar Gouda, Woerden, Boskoop of Leiden is gereisd. Edwin functioneert op het niveau van een 3-jarige en kan niet praten.

Er is een Burgernet-actie gestart en de politie heeft de omgeving doorzocht, maar zonder resultaat. Heeft u Edwin gezien of weet u waar hij is? Neem dan direct contact op met de politie.