Slachtof­fer (21) dodelijk geweld is dochter van de jonkheer van kasteel Wisch

Slachtof­fer (21) dodelijk geweld is dochter van de jonkheer van kasteel Wisch

Geplaatst op 25 juni 2024, om 12:35 uur

HOOG-KEPPELZondagnacht is een 23-jarige vrouw, Lisanne, dood aangetroffen in haar woning aan de Dubbeltjesweg. Ze is door geweld om het leven gekomen. De politie onderzoekt de zaak en heeft een 24-jarige man uit Ulft aangehouden. De man en de vrouw waren bekenden van elkaar. Hij zit vast en wordt woensdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Bij de melding zijn meerdere politieauto’s naar het incident gestuurd. Een van de voertuigen raakte betrokken bij een aanrijding. Alle inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht. FO Verkeer onderzoekt de toedracht.

Lisanne, een dochter van de jonkheer van kasteel Wisch, werd in de nacht van zaterdag op zondag dood in haar woning op landgoed Ulenpas aangetroffen. Ze belde zelf in doodsangst het noodnummer 112, maar de politie kwam te laat. Een politiewagen crashte onderweg naar de woning. Zo meldt De Gelderlander op haar website.

De politie onderzoekt de gebeurtenissen minutieus. Lisanne woonde alleen in de voormalige boswachterswoning. De verdachte uit Ulft is in beperking en heeft alleen contact met zijn advocaat. Over de toedracht is nog niets bekend.

Foto’s: Persbureau Heitink