Dode vrouw met scootmobiel gevonden in het water

Dode vrouw met scootmobiel gevonden in het water

Geplaatst op 23 juni 2024, om 20:24 uur

BOXTEL – In Boxtel is een dode vrouw gevonden aan de Liduinahof, zo meldt de politie. Haar lichaam werd in het water aangetroffen, met een scootmobiel in de buurt. De oorzaak van hoe de vrouw in het water terecht is gekomen, wordt momenteel onderzocht door de politie.

De locatie waar de vrouw in het water werd gevonden, bevindt zich nabij een tijdelijke brug. Aan de ene kant van de brug staat een gebouw waar migranten wonen, dat momenteel wordt verbouwd. Vanaf dat gebouw loopt een grindpad naar de brug en er ligt een pad langs het water.

Aan de andere kant van de brug bevindt zich een weg en een bouwplaats. Het lijkt erop dat de brug tijdelijk is neergelegd voor bouwverkeer en aan die zijde was de brug afgezet met een bouwhek.

Een voorbijganger vond de vrouw. De straat is afgezet met linten.