Vrouw (33) uit Den Bosch overleden bij ernstig ongeval

Vrouw (33) uit Den Bosch overleden bij ernstig ongeval

Geplaatst op 21 juni 2024, om 07:58 uur
ESCH – Donderdagavond iets na tien uur raakte een scooterrijder ernstig gewond bij een ongeval aan de Hal, parallel langs de A2 tussen Vught en Esch.

Het ongeval betrof een botsing tussen een automobilist en een scooterrijder. De scooterrijder werd ter plaatse gereanimeerd en met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hier kwam de 33-jarige vrouw uit Den Bosch te overlijden. Het lijkt erop dat de auto en de scooter frontaal op elkaar zijn gereden. Na het ongeval werd de weg volledig afgesloten.

De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt het incident. Naast diverse politie-eenheden kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Er zouden twee personen in de auto hebben gezeten, en de bestuurder van de auto is aangehouden.

Foto’s: Bart Meesters