Automobilist zwaargewond na botsing tegen bakwagen

Automobilist zwaargewond na botsing tegen bakwagen

Geplaatst op 18 juni 2024, om 07:53 uur

HELVOIRT – Een bestuurder raakte dinsdagochtend gewond bij een botsing met een bakwagen op de Margrietweg in Helvoirt.

Het incident vond plaats iets na 7:00 uur, waarbij de klap het busje van de bestuurder vanaf de voorkant opengereten werd. De bakwagen en het busje reden in tegenovergestelde richtingen toen ze elkaar in een bocht raakten. Hierdoor kwam het busje met de voorkant tegen de laadbak van het andere voertuig terecht.

Hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter, waren snel ter plaatse. De gewonde bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is afgesloten voor onderzoek.

Foto’s: Toby de Kort