VIDEO: Duitse politie schiet man met bijl neer in Hamburg bij fanmars Oranje

VIDEO: Duitse politie schiet man met bijl neer in Hamburg bij fanmars Oranje

Geplaatst op 16 juni 2024, om 13:42 uur

BUITENLAND – Rond 12.30 uur werd een man met een goudkleurige bijl gesignaleerd op de Reeperbahn in Hamburg, waarbij hij vooral politieagenten bedreigde. Na een mislukte poging om hem met pepperspray te stoppen, schoten de agenten op de man, die daarbij zwaargewond raakte. Volgens Bild had de man ook een molotovcocktail in zijn rugzak, waarschijnlijk met de bedoeling deze tot ontploffing te brengen in de menigte.

De Reeperbahn, een bekende uitgaansstraat met talrijke bars, discotheken en stripclubs, was druk bezocht vanwege de aanwezigheid van ongeveer 40.000 Nederlanders die in de stad waren voor de EK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Polen.

De wedstrijd zou om 15.00 uur beginnen.


Abonneer op ons YouTube kanaal en blijft op de hoogte van al onze nieuwe video’s!