Explosief gaat af: grote schade aan huis en auto’s

Explosief gaat af: grote schade aan huis en auto’s

Geplaatst op 15 juni 2024, om 07:36 uur

SPRANG-CAPELLE– Een explosie bij een huis aan de Dravik in Sprang-Capelle heeft In de nacht van vrijdag op zaterdag veel schade veroorzaakt, zowel aan het huis als aan nabij geparkeerde auto’s, meldt de politie. De ontploffing was zo krachtig dat zelfs een raam bij de overburen sneuvelde.

De explosie vond plaats rond 3:15 uur plaats. De bewoners werden wakker van de enorme knal. Het explosief ging af bij een schuur voor het huis. Het is nog onduidelijk hoeveel mensen zich op het moment van de ontploffing in het huis bevonden, maar de politie meldt dat niemand gewond is geraakt.

De bewoner vermoedt dat de explosie veroorzaakt is door baldadige jeugd of een vergissing, en stelt aan Omroep Brabant dat hij geen vijanden heeft.

Foto’s FPMB