Automobilist overlijdt na botsing tegen geparkeerde vrachtwagen langs snelweg

Automobilist overlijdt na botsing tegen geparkeerde vrachtwagen langs snelweg

Geplaatst op 12 juni 2024, om 08:05 uur

ASTEN – In de nacht van dinsdag op woensdag is een man om het leven gekomen bij een zwaar ongeluk op de A67 ter hoogte van Asten. De man reed op hoge snelheid achterop een geparkeerde vrachtwagen in een pechhaven en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het ongeval, waardoor de snelweg een groot gedeelte van de nacht afgesloten was. De brandweer kwam ter plaatse om het lichaam uit de auto te bergen. Uit het onderzoek blijkt dat de man al eerder tegen de vangrail was gebotst, waardoor een medische oorzaak als scenario wordt meegenomen.

De A67 is de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege de overlast van vrachtwagens die overal parkeren om rust te nemen. Er werd al vaker gewaarschuwd dat dit tot ongelukken zou kunnen leiden.

Foto’s: Dave Hendriks