Ravage na ongeval, bestuurder aangehouden

Ravage na ongeval, bestuurder aangehouden

Geplaatst op 7 juni 2024, om 22:41 uur

BERKEL-ENSCHOT – Bij het tunneltje op de Enschotsebaan in Berkel-Enschot zijn twee auto’s hard op elkaar gebotst. Het ongeluk vond plaats op industrieterrein Loven, waar het zicht bij de tunnel zeer beperkt is.

Een van de bestuurders is door de politie aangehouden. De andere bestuurder moest door de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald en is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen zijn volledig in elkaar verfrommeld.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om de situatie te beheren. De ene bestuurder kwam aanrijden vanaf de Enschotsebaan, terwijl de andere vanuit de Kapitein Hatterastraat kwam. De wegen rondom het tunneltje zijn grotendeels afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Toby de Kort