Bestuurder van scootmobiel dood na aanrijding met auto

Bestuurder van scootmobiel dood na aanrijding met auto

Geplaatst op 4 juni 2024, om 19:38 uur

OSS – Dinsdagmiddag is de bestuurder van een scootmobiel om het leven gekomen bij een aanrijding met een auto op de Vorstengrafdonk.

Rond 17.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk en wordt door de politie onderzocht. Aanvankelijk meldde de politie dat het om een aanrijding tussen een scooter en een auto ging, maar later bleek het om een scootmobiel te gaan.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt. “De nabestaanden moeten eerst worden geïnformeerd,” aldus de politie. Deze familieleden wonen buiten de regio en zullen via een andere politie-eenheid op de hoogte worden gebracht.

De weg is in beide richtingen afgesloten voor het onderzoek, dat enkele uren zal duren, meldt de politie.

Foto’s: SQ Vision