Slachtoffer steekpartij aan verwondingen overleden

Slachtoffer steekpartij aan verwondingen overleden

Geplaatst op 3 juni 2024, om 17:32 uur

WIJCHEN – Het zwaargewonde slachtoffer van een steekincident zondag aan de Kraaijenberg in Wijchen is overleden, meldt de politie maandagmiddag.

Zondag werd het slachtoffer gevonden in een tuin van een woning aan de Kraaijenberg. De hulpdiensten kregen rond 14.30 uur een melding over de zwaargewonde persoon, die direct per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. Na het incident werd de straat afgezet, meldt Omroep Gelderland.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Zondag is een verdachte opgepakt en rechercheurs onderzochten twee verschillende locaties als ‘plaats delict’. Het onderzoek naar de toedracht van het incident gaat door.

Foto’s: Persbureau Heitink