Automobilist raast met 235 km/u over snelweg en moet rijbewijs en huurauto inleveren

Automobilist raast met 235 km/u over snelweg en moet rijbewijs en huurauto inleveren

Geplaatst op 2 juni 2024, om 12:45 uur
STEENBERGEN – Een 22-jarige automobilist uit Roosendaal is zijn rijbewijs en zijn Duitse huurauto kwijtgeraakt aan de politie. Agenten betrapten hem op de A4 bij Steenbergen, waar hij met een snelheid van 206 kilometer per uur reed, terwijl de maximumsnelheid daar 100 kilometer per uur is. Tijdens deze gevaarlijke rit haalde hij zelfs een topsnelheid van 235 kilometer per uur.

De jonge bestuurder, die zijn rijbewijs pas een jaar in bezit heeft, werd onmiddellijk aangehouden. Vanwege de ernstige overtreding moesten zowel zijn rijbewijs als de huurauto ter plekke worden ingeleverd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het voorval en zal de nodige stappen ondernemen tegen de overtreder.