Motorrijder (24) zonder rijbewijs die botste met fietsster (21) is overleden

Motorrijder (24) zonder rijbewijs die botste met fietsster (21) is overleden

Geplaatst op 1 juni 2024, om 11:29 uur

BREDA – Een 24-jarige motorrijder uit Lage Zwaluwe, die donderdag in Breda betrokken was bij een ernstig ongeval, is overleden. De man reed op de Terheijdenseweg toen hij een 21-jarige fietsster uit Breda aanreed. Beide betrokkenen kwamen ten val, waarna de motorrijder nog doorreed en tegen een geparkeerde auto botste.

De motorrijder, die zonder rijbewijs reed en werd verdacht van gevaarlijk rijgedrag, raakte zwaargewond. Hij werd naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht, waar hij later aan zijn verwondingen overleed, zo meldt de politie aan Omroep Brabant.

Ook de fietsster raakte gewond bij het ongeval en werd ter plaatse behandeld. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident.

Foto’s: Tom van der Put